logo

Pokaži svoj potencijal! - Seks-savet nedelje

Stručni konsultant: Dr Gordan Popović

 

G tačka – tajna uspešnih ljubavnika!

Iako je postojanje famozne G-tačke i dalje Gordijev čvor za naučnike istraživače koji se bave seksualnom medicinom nije potrebno da čekate da ga oni raseku.

Već sada možete da koristite tehnike čija efikasnost se bazira na ideji postojanja ove tačke u ženskoj vagini, a koje daju sjajne rezultate čineći da vaša partnerka poludi od zadovoljstva (inače u kolumni o potenciji i seksološkim problemima u "Blicu" koju piše Dr Gordan Popović možete da pročitate više o G-tački).

U svakom slučaju potrudite se da nađete načina da stimulišete ovo mesto koje se nalazi na prednjem zidu vagine, nekoliko cm od njenog ulaza.

G-tačku možete stimulisati prstom (kažiprstom ili srednjim prstom) i to je možda najbolje za početak dok shvatite o čemu se radi. Tako ćete i najlakše otkriti kakva vrsta stimulacije najviše odgovara vašoj partnerki (jačina, ritam, brzina itd.-budite maštoviti!).

Pošto usavršite tehniku i upoznate rekcije vaše partnerke možete pokušati da učinite čudo i vašim penisom. Da bi ste to postigli uradite sledeće:

-eksperimentišite sa različitim položajima seksualnog snošaja sve dok ne nađete onaj u kome obod ili vrh vašeg glavića ne bude u direktnom kontaktu sa G-tačkom.

-rukom pritisnite predeo 15-tak cm ispod njenog pupka (odmah iznad stidne kosti) tako da prednji zid njene vagine dođe u još bolji kontakt sa vašim penisom.

-pokrećite vaše kukove tako da imitirate kretanje prstom za koje ste ranije utvrdili da je najefikasnije u uzbuđivanju vaše partnerke

I, na kraju, ako ste sve uradili kako treba, pripazite se da vas partnerka u trenucima divlje strasti ne povredi (grebanja po leđima, ujedanje, šutiranje, nekontrolisano trzanje i grčenje tela i vaginalnih mišića...Ko kaže da seks ne može da bude opasan? :)


 
Za detaljnije informacije o impotenciji, stručne savete ili zakazivanje pregleda i kontrola, obratite se našem stručnom konsultantu telefonom: 

+381 63 201 101 ili +381 63 201 101 

u periodu od 10 - 18 h radnim danom 

E-mail sa vašim pitanjem mozete poslati ovde.